30 oktober; oliebollen verkoop voor kinderen in armoede bracht 2000 Euro op. 30 oktober; oliebollen verkoop voor kinderen in armoede bracht 2000 Euro op.
Al vroeg in de ochtend beginnen vrijwilligers van de Protestantse gemeente “De Morgenster” oliebollen te bakken voor Compassion. De ZWO groep van de kerk verkoopt de oliebollen op het parkeerterrein van winkelcentrum Zuiderwaard te Vinkeveen.
Kinderen zijn de onzichtbare  slachtofffers van COVID-19. De doelstelling van Compassion is het verbeteren van de leefomstandigheden van zoveel kinderen die geen toegang hebben tot onderwijs, gezondheidszorg, goede voeding of een veilig thuis.
Wilt u dit project steunen of gewoon lekkere oliebollen eten; de verkoop start rond 8.30 uur en loopt door tot het begin van de middag.
De oliebollen kosten 90 cent per stuk. Er zijn 3 smaken: gewone heerlijk gevulde oliebollen, blanke oliebollen en blanke oliebollen met een beetje appel erin.
De verkoop liep voorspoedig. Er werd meer gebakken dan ooit voor de ZWO. Samen met de zeer gulle giften voor Compassion werd in totaal 2000 Euro opgehaald. Hartelijk dank voor uw aankopen en medeleven.
 
terug